Μιλτοσ Τεντογλου - A4sdszoh10f71m : Ξανά πρωταθλητής ευρώπης ο τεντόγλου με κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Μιλτοσ Τεντογλου - A4sdszoh10f71m : Ξανά πρωταθλητής ευρώπης ο τεντόγλου με κορυφαία επίδοση στον κόσμο.. Μάλιστα ο τεντόγλου πέτυχε την επίδοση που του έδωσε το… στίβος: Διπλή χαρά αποτελεί για τα γρεβενά, τη γεννέτειρα του μίλτου τεντόγλου, η μεγάλη νίκη του 23χρονου αθλητή στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Μεγαλεσ διακρισεισ 04 μαρ 2019 | 07:16. Πέταξε στην κορυφή της ευρώπης ο μίλτος τεντόγλου! Ο 20χρονος έλληνας αθλητής μίλτοςτεντόγλου με άλμα στα 8.38.

22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Επειτα από έναν τελικό όπου… έσπασαν καρδιές ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Είναι ένας τρομερός αθλητής και. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά του, αυτός ήταν λιγομίλητος. Πέταξε στην κορυφή της ευρώπης ο μίλτος τεντόγλου!

Xrysos O Tentogloy Sto Eyrwpaiko Prwta8lhma Stiboy Ths Polwnias Parathrhths Ths 8rakhs Parathrhths Ths 8rakhs Nea Apo Thn 8rakh Thn Ellada Ton Kosmo
Xrysos O Tentogloy Sto Eyrwpaiko Prwta8lhma Stiboy Ths Polwnias Parathrhths Ths 8rakhs Parathrhths Ths 8rakhs Nea Apo Thn 8rakh Thn Ellada Ton Kosmo from www.paratiritis-news.gr
Όλες οι ειδήσεις για μιλτοσ τεντογλου. Για μετάλλια και διακρίσεις στο τόρουν. Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Ο 20χρονος έλληνας αθλητής μίλτοςτεντόγλου με άλμα στα 8.38. 22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Συγχαρητήρια στον μίλτο τέντογλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνο, έδωσε ο κυριάκος μητσοτάκης. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.

Ο μίλτος τεντόγλου έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των… μεγάλων, κάτι που είχε φανεί και αμέσως μετά τον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου, το 2018. Να αποδειχθεί χρυσή για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού είναι οι τελικοί των λευτέρη πετρούνια και μίλτου τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ο μίλτος τεντόγλου κυριάρχησε για άλλη μια φορά στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 που διεξάγεται στο γκέβλε της σουηδίας… Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Επειτα από έναν τελικό όπου… έσπασαν καρδιές ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για μιλτοσ τεντογλου στο to10.gr. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο. Διαβάστε περισσότερα για μιλτοσ τεντογλου προκριση στο bestofyou.gr, το σύγχρονο website ευεξίας!

O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Διαβάστε περισσότερα για μιλτοσ τεντογλου προκριση στο bestofyou.gr, το σύγχρονο website ευεξίας! Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μιλτοσ τεντογλου από το pagenews.gr. Στον τελικό στεφανίδη, κυριακοπούλου και τεντόγλου. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο.

Y6gnnkgm2lx2jm
Y6gnnkgm2lx2jm from www.newsit.gr
Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο 20χρονος έλληνας αθλητής μίλτοςτεντόγλου με άλμα στα 8.38. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Αρχική σελίδα αθλητικα μιλτοσ τεντογλου χρυσοσ πρωταθλητησ ευρωπησ!!ο καλύτερος ευρωπαίος άλτης του μήκους είναι ο εξαιρετικός μίλτος τεντόγλου που πήρε την πρώτη. Συγχαρητήρια στον μίλτο τέντογλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνο, έδωσε ο κυριάκος μητσοτάκης. Ξεκίνημα με τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. 22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Ο έλληνας ολυμπιονίκης είχε τάξει το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο.

Mε 19 αθλητές και αθλήτριες και αρκετές ελπίδες διάκρισης μετέχει… Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μιλτοσ τεντογλου από το pagenews.gr. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Συγχαρητήρια στον μίλτο τέντογλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνο, έδωσε ο κυριάκος μητσοτάκης. Πέταξε στην κορυφή της ευρώπης ο μίλτος τεντόγλου! 22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Επειτα από έναν τελικό όπου… έσπασαν καρδιές ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Αρχική σελίδα αθλητικα μιλτοσ τεντογλου χρυσοσ πρωταθλητησ ευρωπησ!!ο καλύτερος ευρωπαίος άλτης του μήκους είναι ο εξαιρετικός μίλτος τεντόγλου που πήρε την πρώτη. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Ο μίλτος τεντόγλου κυριάρχησε για άλλη μια φορά στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 που διεξάγεται στο γκέβλε της σουηδίας… Στον τελικό στεφανίδη, κυριακοπούλου και τεντόγλου. Μάλιστα ο τεντόγλου πέτυχε την επίδοση που του έδωσε το… στίβος:

«επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ο μίλτος τεντόγλου κυριάρχησε για άλλη μια φορά στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 που διεξάγεται στο γκέβλε της σουηδίας… O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Ο μίλτος τεντόγλου έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των… μεγάλων, κάτι που είχε φανεί και αμέσως μετά τον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου, το 2018.

Oioh6m7qm1bffm
Oioh6m7qm1bffm from image.fthis.gr
Μάλιστα ο τεντόγλου πέτυχε την επίδοση που του έδωσε το… στίβος: Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Ο μίλτος τεντόγλου έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των… μεγάλων, κάτι που είχε φανεί και αμέσως μετά τον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου, το 2018. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά του, αυτός ήταν λιγομίλητος. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ξεκίνημα με τεντόγλου στο ευρωπαϊκό.

Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.

O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Μηκοσ μιλτοσ τεντογλου πρωταθλητησ ευρωπησ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για μιλτοσ τεντογλου στο to10.gr. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… 22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Μάλιστα ο τεντόγλου πέτυχε την επίδοση που του έδωσε το… στίβος: Ο μίλτος τεντόγλου κυριάρχησε για άλλη μια φορά στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 που διεξάγεται στο γκέβλε της σουηδίας… Πέταξε στην κορυφή της ευρώπης ο μίλτος τεντόγλου! Για μετάλλια και διακρίσεις στο τόρουν. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama